Mai multe zile senine

Mi-am propus să inchid albumul lunii februarie cu zâmbetul pe buze. Îmi aduc aminte cu drag de anumite maxime pe care le-am scris, dar cel mai mult mă bucur să privesc în urmă şi să constat că nu au fost simple cuvinte aşternute aici, ci maxime care îmi răsunau ca un ecou în gând şi în suflet în momente mai puţin favorabile sau mai puţin placute. Privesc cu zâmbet pe buze şi în suflet, deoarece în acele momente tot ce am scris la nivel teoretic, a trecut la un nivel practic. Într-adevăr viaţa ne suprinde în mii de feluri, dar când ochii şi sufletul sunt conectate la Cer, lucrurile devin clare. Am avut o lună excelentă. Toate momentele grele le numesc pricini de bucurie şi de creştere sufletească.
Un carusel de sentiment a fost această lună, care m-a îmbogăţit şi m-a proiectat într-o lună martie pe care abia o aştept. Într-o lună martie cu mai multe zile senine. Doresc să-mi păstrez sufletul senin şi strălucitor în pofida vremii sau anotimpurilor.
Sunt un om fericit, cu multă bucurie în suflet. Bucuria mea a fost turnată de Sus, prin Dragoste, prin El.
Lasă-ţi sufletul mângâiat de Cer şi îmbogăţeşte-l cu Dragoste. Credinţa să-ţi înflorească în inimă şi să răspândească în jur miresme dătătoare de viaţă.
Yours   E.