Pentru început

Iată-ne în 2015. Cumva, fiecare început de an ne dă noi speranţe şi ne pictăm visurile în culori vii..culori care în timp devin tot mai şterse şi tot mai pale..de ce? pentru că nu persistăm în ceea ce ne propunem. Cu cât visurile vor fi mai mari, cu atât obstacolele vor fi mai grele în încercarea lor de a spulbera şi ultima speranţă.
Însă nimeni nu va putea vreodată să ne ia ceva..nimeni  nu va putea să ne fure dragostea. Pentru că dragostea a fost turnată în inimile noastre de Dumnezeu. Dragostea ne va da putere şi răbdare. Căci fără dragoste “nu sunt nimic” . El a ştiut dinainte  toate încercările prin care vom trece şi nu ne-a dat nimic mai greu decât ce  putem duce. Dacă acum ti-e foarte greu şi simţi că nu ai nici o soluţie, Dumnezeu are soluţia pentru tine. Şi dacă încercarea în care te afli te apasă, eşti foarte puternic. Aici, în slăbiciune te întâlneşti cu Dumnezeu. Dumnezeu poate totul. Nimic nu poate sta împotriva gândurilor Sale. Promisiunile lui Dumnezeu care se află în faţa ta, sunt mai mari decât durerea din spatele tău.
Pentru 2015, te încurajez să îţi păstrazi visurile vii, pictate în multe culori.  Când vei simţi că nu ai nici un viitor, nu uita: ” Căci Eu ştiu gândurile, pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.” Sunt cuvintele Lui. Dacă El este pentru tine, cine poate sta împotriva ta?