Totul nou

Viaţa este un profesor. Un profesor bătrân, cu părul cărunt şi greoi, ce poartă pe umeri  secole şi mii de ani împletiţi în codiţele eternului timp. Sute, mii de fire de păr cad zilnic din capul profesorului, şi altele prind viaţă. Cândva, undeva în timp s-a oprit în dreptul nostru. Am primit suflare, trup şi suflet. Dar le-am primit în mod unicat. Fiecare, odată cu prima suflare a început o nouă istorie. Propria noastră istorie.
Unii au un singur volum, alţii deţin biblioteci de trări. În fiecare moment, în fiecare clipă, începem un nou rând sau o nouă pagină…poate un nou capitol sau o nouă carte. Unii,  au rămas fără cerneală, alţii s-au oprit pur şi simplu. Unde eşti tu acum? Te-ai oprit? Simţi că nu poţi continua? Ţi-e teamă? Să nu îţi fie. Cu toţii avem pagini, cărţi, capitole de care nu suntem mândri, pe care am dori să le ştergem. Dar astăzi, poţi începe un rând nou, o pagină nou şi poţi avea o întreagă bibliotecă…diferită.
Există Cineva care poate face totul nou. Există cineva care prin dragostea Sa, poate ierta ceea ce tu nu ai putut să-ţi ierţi, care poate vindeca rănile care adâncesc în tine durerea, poate lua teama şi instaura siguranţa…Cineva care poate face totul nou. Cineva care îţi dă putere să o iei de la capăt, care îţi dă tărie să poţi continua drumul, care îţi dă încredere să îmbrăţişezi fiecare clipă cu dragoste. Când eşti slab, în El eşti tare.
Cineva este Dumnezeu. Şi este Iubire. Astăzi am experimentat ceva nou. Am simţit o iubire atât de autentică şi atât de puternică. Am ales dragoastea şi bunătatea azi. Şi toate acele săgeţi ce au fost menite să mă rănească, nu au ajuns la mine, Cineva puternic le-a transformat în ceva nou. Pentru prima dată lucruri menite să mă rănească nu au ajuns în apropierea mea. Parcă le vedeam venind spre mine, dar Cineva s-a pus în faţa mea protejându-mă, şi le-a transformat în binecuvântări. Totul într-o clipită. Este inexplicabil ce s-a întâmplat. Ceva unic. Astăzi l-am descoperit pe Dumnezeu altfel. Zâmbesc cu toată fiinţa mea şi mi-aş dori să experimentaţi şi voi ce am trăit azi. Cu siguranţă această pagină a vieţii mele îmi va rămâne veşnic în suflet.
Oriunde te afli, în cele mai adânci văi sau pe cele mai înalte culmi, astăzi totul poate căpăta o nouă dimensiune pentru tine. Aruncă-te cu încredere în braţele Sale iubitoare şi te va purta prin cele mai nepătrunse locuri pe care ţi le-ai putea imagina.
Yours E.