Noiembrie

Noiembrie. Credinţă fără măsură. Răspunsuri. Trăiri intense. Aşteptare. Bucurie. Lacrimi. Muncă. Determinare. Multă rugăciune. Zâmbet. Durere. Fericire. Momente de neuitat. Pace. Dragoste. Perseverenţă. Calm. Răbdare. Speranţă. Acestea sunt doar câteva dintre capitolele acestei luni. Au mai rămas zece zile.
Anticipez cu răbdare şi mulţumire parcursul următoarelor zile. Cu cât îl cunosc mai mult pe Dumnezeu, cu cât El mă îndrumă şi îmi dă putere zi de zi, cu cât mă încred mai mult în El, cu atât trăirile mele sunt mai intense.  Nu regret nimic. Ştiu ce va urma. Tot ce experimentez acum este cea mai mare dragoste de Tată care există, şi nu e doar pentru mine. Este pentru toţi. Pentru toţi aceia care sunt curajoşi şi îi fac loc în inimă. Nu se compară cu nimic. Aranjează lucrurile în cel mai mic detaliu şi în cel mai frumos mod pentru fiecare, deşi pe moment nu vedem sau nu simţim asta. Deşi uneori doare tare, alte ori zâmbim şi simţim că atingem cerul. Dar El este acolo, a fost şi va fi mereu alături de cei ce se încred în El. Nu m-a lăsat nici o clipă. Mi-a răspuns atunci când aveam nevoie. Mi-a arătat cât de mult mă iubeşte şi cât de mult iubeşte oamenii, pe voi.
Am trăit momente de vis. Am trăit momente de teamă. Şi tot ce am simţit, ce am trăit, a fost la maxim. Am învăţat să fiu mai răbdătoare. Am trăit cu minuni şi alături de minuni, alături de voi, oamenii dragi inimii mele şi inimii Sale. Am iubit ca şi când ar fi fost ultima dată persoanele din jur. Am avut parte de momente speciale pe care alţii nu reuşesc să le trăiască într-o viaţă întreagă. Am strâns amintiri în suflet, am pus pozele în ramă şi le păstrez pe desktopul sufletului…cum zicea o minune. Am păstrat totul cu dragoste.  Am trăit momente pe care nu le pot descrie în cuvinte, atât de frumoase au fost. Acum L-am prins de mână şi nu îi mai dau drumul. Luna noiembrie m-a învăţat să depăşesc orice limită a credinţei impusă de îngrijorări sau teamă. Să cred cu toată fiinţa şi cu tot sufletul. Cred. Şi nu pot descrie în cuvinte acest sentiment. Aştept cu răbdare ziua în care Dumnezeu va răspunde pe deplin. Nu contează unde te afli acum. Promisiunile lui Dumnezeu care stau în faţa ta, nu se compară cu durerea din spatele tău. Fii curajos! Crede! Dă-i şansa să îţi transforme universul. O să râmai uimit! Eu încă sunt! Aşteaptă în credinţă! Dumnezeu nu te va lăsa niciodata.
The sound of a November heart